gratis spil
Søg:
Føl dig sikker online med disse 4 råd - Nov 20, 2018

Unge som gamle ved i dag godt, at det ikke altid er lige sikkert at færdes online. Selv blandt regeringen er der store debatter, som angår, hvordan vores online data altid er i fare, og hvordan det kan misbruges. Som online bruger er der flere måder, hvorpå man kan være i fare. Mange opdager slet ikke, at der er noget galt, før at det er for sent. Andre gange opdages det hurtigt, at der er gået en virus i computeren.

Det er aldrig en rar følelse at være udsat online eller at være blevet angrebet af en hacker eller virus. Heldigvis er der en række ting, du kan gøre for at sikre dig bedst muligt, når du færdes online.

Installer antivirus

Vores første råd lyder på, at du skal anskaffe dig et godt antivirusprogram som BullGuard Antivirus. Et antivirusprogram skal sikre dig mod diverse farer på nettet og fange ubudne gæster og fænomener, før de gør skade på din computer og dine personlige data. Der findes mange forskellige tilbud og pakker på markedet, og det kan derfor være svært at finde frem til det, der passer bedst til dig og dine behov.

Det bedste, du kan gøre, er at søge dig frem til, hvilken der er den bedste, tage imod anbefalinger fra andre og sammenligne diverse muligheder på egen hånd. I sidste ende vil du med stor sandsynlighed finde frem til det helt rigtige, som kan sikre dig bedst muligt.

Åbn ikke links i mails

Et af de steder, hvor du kan møde mange virusser og hackere online, er i din personlige mail-indbakke. Når du modtager e-mails, skal du være meget opmærksom på, om der er stavefejl, underlige formuleringer, og om der er tale om en mystisk afsendermail. Hackere er blevet dygtige til at sende mails, der ser ægte ud, men hvis du blot sørger for at tænke dig om og være grundig, vil du hurtigt opdage, at der er tale om fusk. Forsøg så vidt muligt at undgå at åbne disse mails og slet dem i stedet med det samme - læs mere på borger.dk.

Undgå mistænkelige pop-up reklamer

Ofte vil du møde bannere og pop-up reklamer på internettet, der kommer med beskeder, som er lidt for godt til at være sande. For eksempel fortæller de dig, at du er nummer et eller lignende og derfor har vundet flere tusinde kroner. Lad være med at trykke på disse. Du kan være helt sikker på, at der er tale om en virus. En tommelfingerregel er, at hvis det lyder for godt til at være sandt, er det med stor sandsynlighed også tilfældet.

Lav en sikkerhedskopi af dit indhold

Sidst vil vi anbefale dig at lave en sikkerhedskopi af alt det indhold, som du har liggende på computeren, telefonen eller lignende, i tilfælde af at du skulle være uheldig. Ved at lave en backup kan du være sikker på, at ingen af dine ting går tabt, og du kan altid gendanne dem på en ny computer, telefon med videre.

Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2020 Spil Universet.