gratis spil
Søg:
Hvordan Sims turde træde udenfor normen - Nov 29, 2018

Spil har altid bragt venner og familie sammen, og har altid været en god måde at sørge for noget kvalitetshygge, men med teknologiens fremdrift og udvikling er computerspil blevet mere og mere populære. Der findes mange spil der er henvendt til et ældre publikum i form af krigsspil, men der findes også gode genrer og spil der kan være til dig der ikke er til denne genre.

Det var til dem der ikke var til action

Siden internettets fødsel har det bragt mange goder med sig, vi kan bl.a. komme i kontakt med næsten hele verden på et enkelt sekund. Internettet har forbundet hele verden, og gjort det muligt for os at indsamle informationer, kontakte andre og spille spil på en hel ny måde, som ikke var muligt før internettet.

Spiludviklere er altid gået i nye retninger for at prøve at skabe noget nyt og revolutionerende indenfor enten genren eller hele spil industrien, og det lykkes faktisk en gang i mellem for dem, at skabe et spil der vil blive husket i mange, mange år endnu. Der er spil som Counter Strike som har gjort sit indtryk på os alle i form af E-sport og det er nok ikke en spilserie, vi ser det sidste fra lige foreløbig. Sims har været til dem der ikke var til den action der var i de populære genrer, og vil derfor blive husket mange år endnu.

Revolutionerede genren ved at tænke ud af boksen

For over 15 år siden, var langt de fleste spiludviklere interesseret i at udvikle det nye indenfor RTS-genren og skydespilgenren som var nogle af de mest populære den gang, i dag er RTS-genren, også kendt som Realtime Strategy, dog faldet en del bagud. Det var dog ikke alle der tog den vante indgangsvinkel til udviklingen af RTS-genren, som var et krigsnarrativ. Heldigvis for utrolig mange mennesker verden over, var Maxis og EA i stand til at tænke udover normen, nemlig for at skabe et spil der ikke omhandlede krig, men et spil til hele familien. Maxis havde med den tanke, skabt et spil der revolutionerede denne genre for spil og faktisk sin helt egen undergenre kendt som ”Life simulation”-genren, med spillet The Sims.

Sims udkom for første gang i 2000, og fandt hurtig en enorm popularitet bl.a. personer der allerede spillede computerspil, men også rigtig mange utypiske spillere, som piger. Hvilket var en sjældenhed i denne tid, hvor gaming-scenen typisk var domineret af drenge. Det har siden taget fart, og der er udkommet hele fire The Sims spil, hvor det sidste i rækken er Sims 4 med utallige udviklingspakker.

Sims Skabte hermed en under genre som langt de færreste havde kigget ind i, og sims modtog faktisk stor modstand fra Maxis i udviklingsfasen, selvom de stadig valgte at finansierer projektet. Senere købte Electronic Arts spilproducenten Maxis, som betød at EA valgte at støtte meget mere op omkring Sims-spillet. Electronic Arts, også bedre kendt som EA, har forsat med at udvikle dette spil der har hjulpet med at inspirerer børn, og givet dem mulighed for at skabe noget og være kreativ i deres hverdag, kombineret med den udfordring det var at sørge for at din familie kom godt igennem dit spil.

Andre resultater af den teknologiske udvikling

Internettet har dog også bragt meget andet med sig, det er ikke kun spil der er blevet udviklet. Vi bliver alle påvirket af internettet i vores hverdag, både når vi arbejder, holder fri og sender e-mails. Internettet har skabt et net af informationer der giver os mulighed for at komme i kontakt med alle, på et splitsekund, og langt de fleste af os oplever en hjælpeløs følelse når internettet forsvinder i bare et par minutter. Dette internet eller netværk, som vi har skabt mellem alle elektroniske enheder, som hele tiden bliver udvidet med nye enheder, det er nemlig ikke kun vores mobiltelefonener og computere der udgør dette netværk, men også tv, radio og sågar køleskabe som skaber netværket vi kalder Internet of Things.

Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2020 Spil Universet.