gratis spil
Søg:
Gratis og sjove online spil - Dec 04, 2018

Alle spiller spil. Hvad end det er Hayday på mobilen, påklædningsspil på japanske hjemmesider, Minecraft på computeren eller online spil tilgængeligt gratis på internettet. Det er de færreste moderne mennesker, der ikke har en svaghed for ukompliceret tidsfordriv i form af et spil; af den ene eller anden slags.

 

Et åndehul i hverdagen kan være nødvendigt. Nogen går til meditation, andre tager en morfar på sofaen. Mange snupper et simpelt spil, der passer personens humør og spillelyst. På internettet er der fri leg, når du søger efter gratis og sjove online spil. På en række portaler samles spillene offentlig tilgængeligt, så også du kan opsøge det nemme afbræk fra en triviel dagligdag.

 

Du kender sikkert allerede en række gratis og sjove online spil - du har måske ligefrem nogle favoritter. Hvad du måske ikke kender til er computerspillets historie, forskning om spillene, spiltyper og de fordele, selv forskere peger på, at der er ved online spil. Denne artikel tilbyder dig en unik mulighed for at lære spilformen bedre at kende.

 

Computerspil 101

Det første computerspil blev specialfremstillet på Cambridge Universitet i 1952. Det var eksklusivt for de akademiske på uddannelsesinstitutionen, og derfor var det ikke en velkendt, folkelig hændelse, at det første elektroniske spil blev opfundet. I 1962 udvikles det første multiplayer-spil ”Spacewar!”. Også i 1962, hvor spillet var skabt uden for universitetsmurene, spredtes spillemanien sig ikke øjeblikkeligt - det var der ikke tilgængelige elektroniske muligheder for på daværende tidspunkt.

 

Frem til det senmoderne samfund har den elektroniske verden udviklet sig med eksplosiv fart. I dag eksisterer elektroniske produkter, platforme, muligheder, funktioner og programmer, der blot for 50 år siden virkede umulige at forestille sig. Med internettets indmarch på den internationale, alment-kendte dagsorden er online muligheder blevet lettilgængelige for en stor del af verdens befolkning. Denne tilgængelighed gælder naturligvis også de spil, der er udviklet til at eksistere online - og derfor kan tilgås af alle, der har internetadgang.

 

Kritiseret på tvivlsomt grundlag

Den moderne gaming-kultur møder ofte kritik af både videnskaben og medierne. Spilverdenen lider under et dårligt ry. Inden for de seneste par år har den generelle opfattelse været, at computerspillenes virkninger på individet i høj grad er negative. Det er nærmest alment kendt, at det kan være skadeligt for både krop og sind at spille. Mødre nærmest frygter for deres børn, hvis de spiller ofte, på samme vis, som hvis de havde skoldkopper. Dette er ikke en fuldkommen sandhed.

 

At onlinespillene har så mange kritikere kan måske forklares med dets korte historie. Når mennesket ikke har kendt noget længe, forholder det sig oftest skeptisk, indtil det er helt tryg ved det. Du kender det måske fra dig selv – er noget ukendt, er det oftere farligt end harmløst. Den teknologiske udvikling er gået styrtende hurtigt - og undervejs har dele af lægevidenskaben gjort sig umage med at fæstne blikket på potentielle skadevirkninger af den nye mekanik.

 

De fleste mennesker har dog lukket ørerne for historierne om de skadelige konsekvenser ved spil. Computerspil er i dag voldsomt populære, og intet modsiger sig, at denne popularitet vil stoppe med at vokse. Den største frygt ved at spille online er for mange frygten for afhængighed. Det er ganske vist, at spilafhængighed kan true nogle individer, men forskere har konkluderet, at ”computerspilsafhængighed” ikke bør være en anerkendt diagnose, da spil i realiteten kun udgør en afhængighedsrisiko hos mennesker, der i forvejen er sårbare overfor adfærdsafhængigheder.

 

Spil dig væk fra hverdagens tumult

Online spil tilbyder individet en hurtig pause fra hverdagens gøremål. Netop dette finder mange særligt attraktivt ved online spil. Spillene er nemlig ukomplicerede og lette at tilgå på internettet. Det kræver ydermere ikke lang tid at sætte sig ind i spillets præmis. Således går der ikke langt fra, at browseren åbnes, til at brugeren kan sidde fordybet i et godt spil.

 

Et computerspil er en verden for sig – nemlig en virtuel virkelighed, der adskiller sig fra det dagligdagsrum, individet normalt befinder sig i. Mange finder det befriende at kunne forsvinde ind i en anden verden på blot få sekunder. Underholdningsbranchen eksisterer netop af denne grund; fordi folk en gang imellem ønsker at flygte fra gøremål og bekymringer - blot for en kort stund. I modsætning til andre dele af branchen kræver udbyderne af de online gratis spil ikke penge for at levere den underholdende vare.

 

Mulighederne er mange online

Online gaming er en alsidig genre af spilverdenen. Når der spilles over et computernetværk, typisk internettet, bliver det muligt at koble sig til multiplayer-spil. Således bliver det muligt at spille samme spil sammen på samme enhed. Disse multiplayer-spil er en hyggelig og interaktiv måde at være sammen på. Mange opfatter det at spille som en ensom aktivitet - sådan er det i særdeleshed ikke i alle tilfælde. Det beviser disse online spil, hvor det er muligt at spille to eller derover på samme spil. For at få den optimale udnyttelse af online computerspil, bør du have en optimeret internetbrowser som f.eks. Google Chrome og et hurtigt styresystem på din computer som f.eks. Windows 10 Home.

 

Grene af videnskaben har beskæftiget sig med dette sociale aspekt af online gaming. Det viser sig med mulighederne for at spille flere sammen, at det kan have positive psykologiske virkninger, da spil har potentiale til at styrke individers sociale evner, når de spiller sammen.

 

Find dit næste yndlingsspil

Det bedste spil er det spil, der taler til din personlighed. Humor og underholdningstilbøjeligheder er forskellige fra person til person. Du finder nok ikke de samme spil sjove, som din nabo finder hylemorsomme. Dette imødekommes på internettet med en uendelig palette af muligheder. I dag er markedet for browserspil nuanceret og mangesidet. På internetsider udbydes alle spil lige fra strategi til action såvel som skyde-, arkade- og puslespil.

 

Alt efter hvad du har lyst til, kan du vælge det spil, der passer dig ud fra de utallige muligheder, du finder udbudt på online sider.

 

Der kan være meget, der motiverer dig til at spille et godt computerspil online, ligesom der kan være mange tomme trusler, der måske afholder dig fra det. Sidstnævnte bør du ikke bekymre dig længere om. Find derimod blot dit yndlings online spil frem, læn dig tilbage og nyd, at du med spillet får en mulighed for at slippe tankerne fri med et sjovt, spændende og enkelt spil, der ikke koster dig en øre at spille.

Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2020 Spil Universet.