gratis spil
Søg:
De bedste onlinespil mod andre mennesker - Jan 17, 2019

Det kan være nok så hyggeligt at sidde og spille et spil alene, men der er intet der slår, når man sidder og spiller mod en eller flere andre online. Det er ligegyldigt, om det er i et spil whist, counter strike eller om det er i online bingo.

Når først der sidder en anden modstander af kød og blod, så er det en konkurrence, som man bare ikke vil tabe. Vi har derfor taget et kig på, hvilken onlinespil der er de bedste, når man skal møde andre mennesker.

Counter Strike

Hvis du er typen, der godt kan lide skydespil, og gerne vil have mulighed for at lave et headshot på din modstander, så er Counter Strike et rigtig godt valg. Skydespillet kan spilles på hold, eller alle mod alle, og det er en ren fornøjelse, hvis man kan se sig selv stige til tops på ranglisten.

Omvendt kan det også være frustrerende, hvis man gang på gang bliver skudt af sine modstandere.

Fortsætter du med at blive tævet af dine kammerater i Counter-Strike, så tag et kig på denne guide til, hvordan du kan blive bedre til computerspil.

Word Feud

Et lidt mere roligt spil, men som til gengæld er utroligt vanedannende. Word Feud kan findes på stort set alle smartphones, og her spiller man et ordspil mod en anden person. Det gælder simpelthen om at danne ord, og så får man point alt efter, hvor gode ord man danner.

Spillet kan spilles over længere perioder, og man får en notifikation, når ens modstander har foretaget et træk.

Online Bingo

Skal der penge på bordet, så kunne det måske være noget med et godt spil online bingo. Her er man typisk mange, der spiller mod hinanden, og der findes næsten ingen større glæde i livet, end hvis man kan råbe bingo, før de 90 andre, der sidder og mangler kun et enkelt tal.

I online penge, har du mulighed for at sidde og spille med flere tusinde ad gangen, og du vil typisk få en oversigt over, hvem der er tæt på at få penge, og hvilke tal de mangler. Det bidrager til underholdningen, og bringer online bingo op i den helt sjove ende for online spil, som du kan spille mod andre.

Find flere online bingo anmeldelser, hvis du gerne vil læse om, hvor du kan finde det bedste sted at spille bingo på nettet.

Poker

Uanset om det er online eller fysisk, så er poker et fantastisk spil at spille mod andre. Du sidder og skal tage beslutninger, udelukkende baseret på, hvad du selv har af kort, hvad der ligger på bordet og hvor meget din modstander vælger at satse.

Poker er et spil, der både handler om viden og held, og så hjælper det også, hvis man kan en lille smule matematik.

Har du lyst til at spille poker, så kan du også spille det gratis hos de fleste pokerklienter, da de tillader, at man spiller med playmoney. Vil du i stedet læse om andre online multiplayer spil, så tag et kig i vores sektion her.

Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2020 Spil Universet.