gratis spil
Søg:
Bliv klar til en tur væk fra dagligdagen - Jun 30, 2018

Er du snart på vej afsted ud på tur, hvor du skal lidt væk hjemmefra, så skal du selvfølgelig også have forberedt dig. Det kan være en tur på festival, en gamer-weekend eller måske bare en ferie, hvor der er ting, som er vigtige at have anskaffet sig. Det kan du læse om i denne artikel.

Det kunne eksempelvis være en god powerbank, som er vigtig for at have strøm på telefonen altid. En powerbank kan redde dig i alle de situationer, hvor du ikke lige havde husket at lade op. Selvfølgelig er det optimalt at have telefonen fyldt med strøm altid, men det kan jo glippe, og så er det altid bare virkelig betryggende med en lille ekstra oplader, som kan hjælpe dig.

Find den bedste powerbank her og bliv helt klar, hvis du skal afsted på tur. Det kunne jo også sagtens tænkes, at du bare sidder foran skærmen og spiller, og at det derfor er nemmest at have en powerbank tæt ved dig, så din telefon hele tiden har strøm og er klar til brug.

Indstil dig mentalt

Der er al mulig grund til også at have en vis mental forberedelse, før man skal afsted på tur. Det gælder særligt, hvis det er langt væk hjemmefra, hvor tingene ikke lige foregår, som man er vant til. Det kunne jo eksempelvis være en backpacker-tur, hvor man skal ud og leve lidt primitivt, og hvor man altså ikke lige kan få et godt råd fra mor, hvis tingene brænder på.

Derfor er det måske en god idé med en kort tilvænningsfase, hvor man begynder at tænke over, hvad man skal ud og lave, og hvordan man undgår at løbe ind i problemer. Man kan måske omvendt også netop prøve at forudse nogle af de problemer, man ikke kan undgå, og så bliver man ikke så overrasket, hvis man faktisk møder dem.

Hav altid kontakt med omverdenen på lavt blus

Det er altid godt at have kontakt til omverdenen gennem telefonen, for vi skal udnytte den fantastiske teknologi, som vi har til rådighed. Det kan dog også sommetider anbefales, at man ikke kigger ned i skærmen hele tiden. Overvej, om du kun skal bruge telefonen lidt sjældnere, når du er afsted på tur eller ferie, for det giver bare hovedet noget ro.

Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2020 Spil Universet.