gratis spil
Søg:
Aktivitetsniveau: Brug tid på online-spil med god samvittighed - Oct 23, 2018

Vi kender det godt. Der er noget hyggeligt og tidsfordrivende over at læne sig tilbage og slappe af med nogle sjove online-spil. Det kan være både underholdende og afstressende på samme tid. Har man haft en lang dag, eller har man brug for en lille pause, kan det være et rigtig godt afbræk. Det kan dog også blive en tidsrøver, hvor man pludselig sidder der i flere timer uden at røre sig ud af flækken.

 

Frygt ej – der er råd for det hele. Du kan nemlig sagtens nyde godt af online-spil uden at have dårlig samvittighed over, at du ikke får lavet noget aktivt. Det handler om balance, og det hjælper vi dig med at finde i dette indlæg.

 

Få balance i hverdagen

Hverdagen kan hurtigt blive stressende med alle de ting, man skal nå, inden man egentlig kan slappe af. Der er mange måder at slappe af på, og nogle finder det afslappende at koble lidt af med nogle sjove online-spil. Selvom det kan være afslappende, kan det også gøre en lidt dvask, hvis man sidder foran skærmen alt for længe. Den gode energi, du har fået ved at slappe af, forsvinder igen, hvis du sidder koblet fast til skærmen alt for lang tid.

 

Det er en god idé at huske på at aktivere sig selv på andre måder. Det er nemlig ufattelig sundt for os mennesker at holde os i gang med forskellige former for motion eller aktiviteter. Det øger vores sundhed og kan have en positiv påvirkning på vores hjerneaktivitet. Læs mere hos TV2.dk om dette. Motionen kan for eksempel gøre rigtig meget for din koncentrationsevne, hvilket kan være en fordel, hvis du senere vil bruge lidt tid på at spille online-spil. Det kan derfor sagtens lade sig gøre at kombinere motion og afslapning eller sjov med online-spil. Du skal bare finde en balance, der passer til og din hverdag.

 

Lidt motion er bedre end ingen motion

Det kan være svært at presse motionen ind i hverdagen, hvis man har en travl hverdag med arbejde, hente og bringe børn, indkøb og så videre. Det er derfor ikke altid, at der er plads i kalenderen til, at du kan hive halvanden time ud til at tage ned i det lokale fitnesscenter. Du behøver dog ikke at gøre det sværere, end det er. Selvom du måske ikke har tid til halvanden times fitness-træning, kan der være mange andre måder at få lidt motion på. Hvis du kun har tid til at lave noget en halv time, kan du sagtens nøjes med en halv time. Det vigtige at huske på her er, at lidt er bedre end ingenting.

 

En lille løbetur kan sagtens være en god løsning, da det ikke kræver så meget af dig. Når du er ved at løbe tør for tid, kan du nemt vende om og løbe hjem igen. Det er således nemt for dig at styre, hvor lang tid du vil bruge på det. Hvis du synes, det er svært at holde øje med, hvor lang tid du bruger på en løbetur, kan det være en fordel med et pulsur. På den måde kan du også holde øje med din puls, og hvor intensivt du har løbet. Det giver dig et bedre overblik over, hvor aktiv du har været, og du kan med bedre samvittighed bruge tid på lidt online-spil bagefter.

 

Lav noget der er sjovt

Er løb ikke lige noget for dig, findes der en masse andre måder at være aktiv. Du behøver ikke at gøre det kompliceret for dig selv. Leg med ungerne ude i haven, og vær aktiv på den måde. Det tæller også, selvom det måske ikke føles sådan. Har du en hund, er det også en rigtig god legekammerat, der kan få dig ud af starthullerne.

 

Er du bedre til at komme af sted, hvis der er noget socialt i det, findes der en masse forskellige former for holdsport, hvor det sociale ofte fylder lige så meget som selve sporten. Det kan give mere motivation til at komme af sted, og du vil komme hjem med en god samvittighed og fornyet energi. Her kan du sagtens give dig til at spille lidt online-spil for at komme helt ned i gear igen og endda uden at have dårlig samvittighed.

 

Når du skal vælge en sport at gå til, skal du selvfølgelig vælge noget, du synes er sjovt. Ellers kommer du højst sandsynligt ikke af sted. Der er et væld at vælge imellem, og det kan være alt fra fodbold, håndbold, badminton, volleyball og rollespil, eller hvad du nu ellers kan komme på. Så længe du er aktiv, og det er noget, der er sjovt, er intet forkert.

 

Læn dig tilbage med god samvittighed

Når du har været ude og være aktiv på den ene eller den anden måde, vil du føle en lettelse, samtidig med en form for power-følelse over, at du kom af sted. Hvis du har lyst til at geare ned, kan du nu med god samvittighed læne dig tilbage og slappe af. Om det skal være med et online-spil eller noget helt andet er op til dig. Find den balance, der passer til dig, og du vil få en bedre harmoni mellem det at være aktiv og det at slappe af. Du vil helt sikkert få det bedre med dig selv, hvis du ikke har dårlig samvittighed over det, du ikke fik gjort.

Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2020 Spil Universet.