gratis spil
Søg:
Persondatapolitik

Persondatapolitik

1. Ejeroplysninger

SEO-Butler.dk

Skolestræde 3

8900 Randers C.

CVR.: 3969 0535

 

2. Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvad cookies bruges til på vores website

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

 

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Websitet benytter ligeledes andre annonceringsprodukter fra Google såsom AdWords og AdSense. Du kan her læse om, hvilke data Google indsamler og anvender:

http://www.google.com/intl/da/policies/privacy/partners/

 

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os
disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er
indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning
af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som
er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig
hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.

Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.


Bruger
Brugernavn:
Password:
Links
01. Game Scripts
Nyeste spil
01. Spil til mobilen
02. Kyssespil
03. Spil lykkehjulet og vind luksus cruise
04. Skrabespil
05. Det seje pigespil
06. Det søde pigespil
07. Det sjove pigespil
08. Gratis pigespil
09. Hulaerobics
10. Mister Jet - Spil og vind en rejse
11. Nøgle-spil
12. Valentiner
13. Valentinsspil
14. Grineren spil
15. Mad-spil
16. Spil og vind sjove præmier
17. Spil lotto gratis
18. Julespil for alle
19. Gratis julespil
20. Julegavespil
Top 5 gratis spil
01. Tetris
02. Kabale - Edderkop Kabale
03. 7 Kabale
04. Gratis Børnespil
05. Spil Pacman
06. Gratis Kabale
07. Hvem vil være millionær spillet
08. Syv Kabale
09. Kabale
10. Gratisspil
11. Sminke - Spil med sminke
12. 5 på stribe
13. Motorcykel spil
14. Crashdown
15. Spil Mahjong Gratis
16. Spil Mahjong på din pc
17. Børnespil - online børnespil
18. Hestespil
19. Skyde spil
20. Lastbil spil
Copyright © 2005 - 2019 Spil Universet.