Anmeldelse af pingvin spil

Hvad gør man på en regnvejrsdag, når man mangler en form for god underholdning? Dette kan vise sig at være meget besværligt, og de fleste vil nok tænde for fjernsynet eller tænde for mobilen. Hvis du har en lang arbejdsdag eller ikke er hjemme, er dine programmer på mobilen nok dit bedste bud. Her er der også mange muligheder.

Heldigvis har du særligt en god mulighed – pingvin spil på mobilen. Det er et meget interaktivt spil, som kan nydes af hele familien. Læs videre her og bliv klogere på, hvorfor det er downloadet værd. 

Hvad kan man i det sjove pingvin spil?

I spillet skal man forsøge at samle så mange fisk som muligt. Disse fisk fungerer ligesom mønter og kan bruges til at få gratis spilbytte i form af opgraderinger til din pingvin eller forskellige påklædninger, som passer til dig selv. Spillet følger ”running game”-genren som er yderst populær, men giver sit eget tvist på genren i form af dets gode grafik og dets gentagende afspilningsevne.

Hvorfor samler man fisk?

I dette pingvin spil er pingvinerne og blæksprutterne imod hinanden. De vil begge gerne have fat i disse lækre fisk hurtigst muligt. Du spiller selv som en pingvin i dette pingvin spil, hvor din rolle er at samle fisk og løbe langt. I spillet er det muligt at starte forfra så mange gange, du har lyst. Omgivelserne omkring dig vil også variere, alt efter hvor langt du kommer i spillet, men pas på de farlige blæksprutter!

Masser af sjov og ballade

Den indbyggede butik giver dig mulighed for at kunne tilkøbe tøj, raketter, samt mange andre fordele, som vil hjælpe dig med at løbe lidt længere og samle flere lækre fisk. Spillet vil give jer timevis af sjov og underholdning, som vil kunne glæde hele familien. Læs mere – klik her.