Anmeldelse af flyvespil: Flyspil 2021

Hvem har ikke tænkt på, hvordan det kunne være at være piloten i et fly? For mange er det nok en drøm at sidde der i cockpittet og have al magt over flyets manøvre på himlen.

Nu kan du endelig få gjort dine drømme til virkelighed i det grafisk detaljerede og spændende flyvespil.

Kom på vingerne med forskellige flytyper

Mange tænker nok udelukkende på passagerfly, når de tænker på at være pilot. Men faktisk er der et helt utal af forskellige typer fly, som du kan prøve af i dette flyvespil.

Prøv blandt andet de hurtige jagerfly, hvor du hurtigt skal lave akrobatiske øvelser og vendinger i luften ved svimlende højder. Du kan også prøve andre flytyper som de store transportfly, de normale passagerfly og endda også helikoptere af forskellig slags. 

Fare på atmosfæren

Det er ikke kun med at komme fra punkt A til punkt B i dette gratis og underholdende flyvespil. Du bliver også nødt til at undgå og undvige alverdens forhindringer, der kan være meget udfordrende at komme udenom.

Der er derfor rigeligt indhold i spillet.

Desuden kan det også blive en svær omgang at navigere flyet i de forskellige tilstande af vejr, du kan møde undervejs.

Hvis du er uheldig, kan du i dit fly blandt andet støde ind i kraftige vinde eller blive gennemblødt af en stor regnsky, der kan gøre det til en glat affære at skulle lande sikkert og trygt på landingsbanen.

Der er derfor også masser af spænding i spillet, og du kan aldrig være sikker på at undgå vind, vejr, lyn og torden, når du er på vingerne, eller når du skal til at lande.

Lav imponerende akrobatik i luften

Nogle gange bliver du nødt til at lave nogle imponerende tricks i luften for at undgå de forskellige forhindringer. Læs mere – klik her for at du kan downloade spillet gratis.