Anmeldelse af politi spil

Politiet ser vi næsten hver dag på gaden eller i deres biler eller motorcykler, men det er sjældent, vi ser dem i aktion.

Du kommer for alvor i aktion, når du spiller dette nye politi spil, der blander spænding med strategi. Læs videre her og find ud af, hvorfor du bør overveje at downloade dette gode og spændende politi spil.

Beskyt befolkningen

At beskytte befolkningen er dit primære mål og ambition i spillet.

Du kommer som en politimand ud på forskellige missioner, hvor du for eksempel skal beskytte befolkningen til diverse demonstrationer og protester.

Der kan hurtigt opstå farlige situationer, som du bliver nødt til at sætte en stopper for.

Det kan være en spændende pause i hverdagen, når du lige tager fem minutter til at beskytte befolkningen og sørge for at nedkæmpe diverse optøjer, der kan opstå i gadebilledet i den simulerede spilverden.

Håndhæv loven

Det kan være ret hæsblæsende at skulle håndhæve loven, men du bliver som din karakter som politimand nødt til at sørge for, at alle forbrydere håndhæver loven og opfører sig ordentligt.

Du behøver heller ikke at spille politi spil alene, for du kan sagtens spille forskellige co-op-tilstande sammen med op til 9 af dine venner.

I kan dermed i samarbejde anholde forskellige folk, der udgør en trussel mod freden og befolkningen.

Fang forbryderen

Et gennemgående tema i dette politi spil er, at du skal prøve at fange oppositionslederen Alexei Navalny, der faktisk deler navn med en rigtig oppositionsleder i Rusland. Du kan på den måde sammen med dine venner have det rigtig sjovt og spille dette spændende og strategiske politi spil, der virkelig kan få pulsen til at stige.

Du kan også køre ræs i en unik spiltilstand sammen med op til to andre personer. Hvis noget af det her lyder som noget for dig, så tjek det ud. Læs mere – klik her.