Anmeldelse af Spil aktier spillet

Har du længe drømt om at begynde at investere i aktier, men ikke har villet risikere pengene?

Har du interesse for aktiemarkedet og synes, at det kunne være spændende at lære mere om at investere? Hvis det er dig, så kunne Spil aktier være et spil for dig. Det virtuelle aktiespil er en sjov og lærerig måde at blive klogere på aktiehandlen. Du får lov til at investere fiktive penge, hvilket stadig giver dig spændingen ved at investere, men uden risikoen. Læs mere – klik her.

Hvordan spiller man?

Konceptet er egentlig meget simpelt. Du kan vælge at starte med enten 250.000, 500.000 eller 1.000.000 kroner – fiktive naturligvis, og så handler det om at investere pengene på bedste vis. Du har mulighed for enten at lægge alle dine æg i en kurv og spille stort eller fordele dine penge blandt forskellige aktier og på den måde spille mere sikkert.

Det er op til dig, hvor langt spillet skal være, hvilket også er en udfordring. Man ved aldrig, hvornår markedet dykker. Din økonomi i spillet vil hele tiden blive sammenlignet med den generelle udvikling af det rigtige aktiemarked. Selvom du ikke spiller om rigtige aktier, så er det stadig det rigtige marked, der bliver fulgt. Hvis det viser sig, at du er bedre end den udvikling, når spillet er slut, så har du vundet.

Hvor kan man spille det henne?

Du har både mulighed for at spille Spil aktier fra en browser enten på din computer, tablet eller mobil. Du kan også downloade spillet som en app, hvilket gør det utroligt nemt at tilgå. Det er vigtigt at følge med i spillet, da markedet konstant er under udvikling. Du skal logge ind med enten din Google-konto eller med dit Apple-ID. Mere information kan findes på spillets hjemmeside, der er linket til længere oppe.