Spil det populære Mahjong gratis online


Mahjong, der også kan staves Mahjongg eller Mah-jong, er et klassisk kinesisk brætspil, der er rykket online, og er virkeligt blevet populært. Især hvis det kan spilles gratis. Og det kan det flere steder.

Blandt de mest populære spil

Spillet Mahjong, også kaldet Mahjong Solitaire eller Shanghai Solitaire, er blandt de mest populære online spil. Man bliver ganske enkelt fanget af dette spil, og det er ekstremt svært ved at ligge det fra sig igen. De sjove udfordringer, der hele tiden byder sig i Mahjong, vil man hele tiden gerne overvinde. Nu kan du også spille Mahjong gratis. Læs mere – klik her.

Lækker grafik

Mahjong findes i flere udgaver og med en række forskellige regler. Hvad der er fedt, når du gerne vil spille gratis Mahjong online, er at finde et sted, hvor grafikken er lækker. Både hvis du spiller på en computer, på en tablet eller på din smartphone. Det giver bare en bedre oplevelse med ordentlig grafik.

Tilpasset baggrund

Dit gratis Mahjong spil bliver lidt sjovere, når du kan tilpasse baggrunden til det, som du synes er fedt. En dejlig feature for dig, der har en favoritting, du gerne vil have på dit spil.

Personlig statistik

En anden fed feature, når du spiller Mahjong gratis online, er, at der findes en god online statistik for din personlige score. Det er bedre hele tiden at kunne se, om man bliver bedre til det fascinerende spil. Og så er en highscore liste bare et must. Man vil jo gerne slå rekorden.

Og faktisk er det også flere steder muligt at spille offline, hvis du ikke har WiFi. Og du kan fjerne lyden, hvis du befinder dig et sted, hvor dette er relevant. Der er ingen grund til at udstille for alle, at du spiller gratis Mahjong.