Elsker du også lykkehjulet spil, der er masser at komme efter!

Lykkehjulet var et vellykket gameshow på tv i 1980’erne. Det er nu genoplivet i en frisk udgave på tv, men vidste du, at du også kan komme til at spille lykkehjulet spil på nettet selv? Læs mere – klik her, hvor du også kan komme direkte ind og spille på stedet.

Det er i dag meget normalt, at folk spiller underholdende spil på nettet, ikke mindst når der er tid, der skal fordrives, og der måske skal ventes eller køres i offentlig transport.

Og hvorfor dog ikke, det er super underholdende at spille lykkehjulet spil på telefonen, test dig selv mod en masse andre spillere, giv den gas og vind.

Den danske sprogudgave af lykkehjulet spillet er klar til dig

Lykkehjulet spillet er et spil, hvor der ikke vises nåde. Den dygtige og hurtige vinder meget, mens den sløve og dårlige må tabe, hvilken kategori hører du til?

Det handler om, at du skal dreje på hjulet, gætte den rigtige løsning, købe vokaler og vinde præmier i dette både klassiske og elskede spil.

Tag gennem verden, besøg nye steder, mens du nedlægger modspillere af en mere og mere krævende kaliber, men som står i vejen for din sejr.

Spillet kører fint på smartphones, og lykkehjulet præsenterer dig for spørgsmål i en masse forskellige kategorier, som kan være alt lige fra citater fra film og køkkengrej.

Test om du har, hvad der skal til for at klare dig mod de bedste, kæmp for store præmier og hold din hjerne skarp hver dag sammen med en masse andre, der jagter det samme. Er du bedre end dem?

Du har uden tvivl drømt mange gange om selv at være deltager i lykkehjulet, men aldrig været med, det har du så muligheden for nu. Hvad venter du på? Spillet er allerede i gang, præmierne venter på dig.