Find små pigespil på Google Play

På Google Play kan du finde et hav af gode online spil. Når det kommer til spil, der er velegnede til mindre børn, så er der også et godt og varieret udvalg af dem. Der findes flere små og overskuelige spil, som er fint og appellerende tegnet.

Er det pigespil, som du leder efter, så kan du for eksempel vælge det gratis Snehvide og de syv små dværge spil. I det velkendte eventyr-univers er der flere små spil at vælge imellem, som barnet hurtigt lærer at spille selv.

Snehvide og de syv små dværge indeholder gode mini pigespil

Barnet kender nok godt eventyret om Snehvide og de syv små dværge. Det er inde i dette univers, at de små pigespil findes. Inde på app’en er der for eksempel disse lærerige spil at vælge imellem:

  • Puslespil
  • Memory
  • Labyrinter
  • Sudoku
  • Sæt billeder i rækkefølge
  • Find et mønster

Spillene passer til børn på mellem omtrent 7 og 9 år. De er alle sammen både underholdende og lærerige. Dem kan du trygt lade dit barn spille. For mere information: læs mere – klik her.

Pigespil der er lærerige og underholdende

Dels er tegningerne og eventyret genkendelige og hyggelige. Eventyret har også elementer af noget uhyggeligt, men det bliver aldrig rigtigt skræmmende i spillene.

De små spil er både hyggelige, underholdende og lærerige. De træner for eksempel egenskaber som: hukommelse, logik, opmærksomhed og sammenhænge.

Det er nogle spil, som I kan sidde og hygge jer med sammen. Det kan også være to venner, der spiller spillene, eller det kan være barnet, der spiller dem selv. Det kan du roligt lade dit barn gøre.

Alle Google Plays børnespil kommer også i en gratis Android version. Det gælder naturligvis også for dette om Snehvide og de syv dværge. Der findes også andre gode små pigespil at vælge imellem.