Dit nye yndlings-kærlighedsspil

Hvis du godt kunne tænke dig et spil, hvor du kan leve dig ind i en anden verden og vælge din egen historie, så skal du overveje Anime love story. Det er et spil baseret på en handling og de valg, du træffer i løbet af spillet. Hvis du vil vide mere om det, så læs mere – klik her og undersøg de forskellige træk ved spillet.

Brugervenlighed og layout

Det første, der skal gennemgås, er brugervenligheden og layoutet. Når du åbner spillet, skal du vælge det sprog, du gerne vil spille på. Det er vigtigt, da hele spillet bygger på tekst. Her er den første udfordring, at man ikke kan vælge at spille på dansk. Derfor må man i stedet vælge engelsk eller et andet sprog, man forhåbentligt kan forstå. Layoutet er generelt rigtig fint med flotte illustrationer, der gør, at det er nemt at leve sig ind i fortællingen.

Reklamer

Da spillet er gratis, må de finansiere sig ved hjælp af reklamer. Reklamerne kommer i løbet af de forskellige afsnit i historien og afbryder på den måde indlevelsen i spillet. Til gengæld skal man ikke betale for de forskellige valg i spillet, som det er med nogle af de andre spil i samme kategori. Det kan dermed både være en fordel og en ulempe.

Underholdning

Spillet er meget underholdende, hvis man kan lide den form for spil. Det handler primært om valget mellem to fyre, og der mangler stadig at blive udgivet nogle afsnit, så dem må man vente på lidt endnu. Men en ganske fin historie, der handler om det indre frem for det ydre. Derudover bærer det præg af anime, så hvis man er fan af anime og kærlighedsspil, så bør man tjekke Anime Love Story ud. Hvilken dreng vælger du?