Leder du efter et godt spil? Her er en anmeldelse af ét af de bedste bagespil på markedet

Kager er ikke kun lækre og dejlige i virkeligheden. Det kan være en stor fryd at beundre dit mesterværk, efter du er færdig med at pynte og kæle for detaljerne på din kage.

Med dette kagespil kan du for alvor sætte dine kreative evner på prøve, og kun fantasien sætter grænserne for, hvor flotte, sjove, gode og lækre, du kan lave dine kager. Læs mere her, hvis det lyder som noget for dig.

Udfordr din kreativitet

I Cupcake Maker kan du pynte dine kager med stor sans for detalje. Nye opdateringer gør det endnu sjovere for dig at dekorere kagen med alverdens nye tilføjelser, som du frit kan bruge.

Uanset om der er tale om krymmel, glasur eller noget helt tredje, skal du nok kunne finde det og bruge dem til dig og dine kagers fordel i Cupcake Maker.

Hav det sjovt med pynt

Der er mange forskellige slags pynt at vælge imellem, og du kan blandt andet også føle dig kreativ og for alvor tænke ud af boksen med forskellige farver, der gør det muligt for dig at gøre dine kager endnu mere eksotiske end før.

Det er uden tvivl et godt gratis bagespil til mobilen, der har mange timers underholdning inkluderet.

Godt til børn

Det pædagogiske og letanvendelige bagespil er faktisk ikke kun sjovt og spændende for voksne at spille – børn har stor glæde af det, og du vil med stor fordel kunne give spillet videre til dine børn. I dette bagespil vil dit barn heller ikke blive distraheret eller forstyrret af irriterende annoncer eller malplacerede reklamer.

Hvis det er noget, der lyder interessant, kan du nemt downloade det gratis bagespil eller undersøge mere om spillets detaljer online.

Du kan læse andre anmeldelser og se, hvad andre også synes om spillet. Læs mere – klik her.