Nyt spil: It Takes Two

nyt spil It Takes Two

Er du klar til at tage ud på dit livs mest vanvittige rejse? Så er It Takes Two det helt rigtige spil til dig. Inviter en ven med, der får lov til at deltage i det vilde eventyr helt gratis, så I kan samarbejde om at gennemføre en lang række forskellige munter turbulente spiludfordringer af forskellige slags.

Læs her, hvad It Takes Two er, hvordan spillet foregår og hvilke funktioner, der er vigtigst at kende til, hvis du vil gennemføre og vinde spillet. Du kan også læse en lang række andre anmeldelser af andre spil hos ilmaisetpelit.io. Her finder du de nyeste nyheder om både udgivelser og ændringer i spilverden, så du altid er informeret om det, der sker, så snart det sker.

Hvad er It Takes Two?

It Takes Two er et spil, der blev udviklet af Hazelight og udgivet af Electronic Arts den 26. marts 2021. Det er altså et nyt spil, men alligevel har det formået at indhente ”Overvældende positive” anmeldelser blandt 95% af deres 9904 seneste anmeldelser og 95% af deres 21.138 anmeldelser i det alt.

It Takes Two tilhører genrerne action og eventyr, og netop det kan du forvente, når du bevæger dig igennem de mange forskellige baner. I skal spille som det mundhuggende par Cody og May, der er blevet forvandlet til dukker af en trylleformular, der nu også har resulteret i, at de er fanget sammen i den fantastiske verden, der byder på udfordringer, uforudsigeligheder og en masse vilde oplevelser.

Sådan spiller du

Spillet handler om at mestre unikke og forbundne færdigheder. Efterhånden som du bevæger dig igennem banerne, vil du få flere færdigheder, som du skal lære at kontrollere, så de arbejder til din bedste fordel.

Alle udfordringerne er præget af humor lige fra gangster egern til flyvende underbukser – derfor har spillet vundet utroligt meget for at være en hyleskæg historie, der samtidig udfordrer spillerne og giver en god oplevelse hver gang. Drag på eventyr allerede i dag og nyd spillets mange funktioner.

Spillets vigtigste funktioner

It Takes Two har en række funktioner, der har medvirket til den prisvindende succes, som spillet har oplevet siden udgivelsen.

Først og fremmest er det en ren co-op perfektion. Det vil sige, at du skal invitere en ven med, når du vil spille. Det er gratis, og det lader jer opleve det spændende og humoristiske eventyr sammen. I kan spille sammen enten lokalt eller med online co-op med delt skærm.

Dernæst er spillet et muntert turbulent gameplay med alt fra amokløbende støvsugere til mange andre humoristiske figurer, som du aldrig helt ved, hvad du skal stille op med. Det gør spillet spændende og udfordrende, da du hele tiden skal finde nye løsninger.

Sidst har spillet også en universel skildring af forhold. Det er nemlig en inderlig og rørende historie om, hvordan to mennesker kan forliges igennem udfordringer, og hvordan du kan lære at løse konflikter gennem samarbejde – selv hvis samarbejdet foregår med en, du normalt ikke kan komme overens med.