Anmeldelse: Derfor bør du prøve det gamle spil snake igen

Simple spil er nogle gange de bedste. Det er i hvert fald tilfældet med det gode spil snake, der er som genopstået fra de døde.

For et par årtier siden var snake et vildt populært spil, som næsten alle havde et eller andet sted på deres mobiltelefoner.

Uanset hvad er spillet det nye sort igen, og du vil i denne anmeldelse læse nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje at få det igen.

Den gode gamle

Det er ren nostalgi, der bruser gennem årerne, når man spiller. Det er dog med et friskt og spændende pust, at det er blevet et mainstream spil igen.

Det er nemlig blevet lavet om fra et offline arkadespil med kun én eneste levende spiller til et rent blodbad af online spillere på de forskellige servere.

Pointen med spillet er at blive så stor som overhovedet muligt med sin slange.  

Spil sammen med venner

Det kan være ret hyggeligt og sjovt at spille sammen med venner, når I skal have gang i det gode gamle spil snake igen.

Man ’dør’ først, hvis der er nogen, der suser ind foran ens hoved og skaber en kollision imellem dem og ens slange. Det handler derfor hele tiden om at tænke et skridt ekstra frem før de andre og på den måde komme dem i forkøbet. 

Strategi blandet med action

Der er faktisk en del strategi med i det spændende spil snake, som du kan tage i brug, når du skal blive den største slange på hele banen.

Du kan for eksempel bruge den klassiske teknik, hvor du først omringer en mindre modstander og så gør ringen, som de er fanget inde i, mindre og mindre – alt indtil de ikke kan gøre andet end at ramme hovedet direkte ind i siden på dig.

Læs mere – klik her.