På jagt efter et godt og gratis krigsspil til mobilen? Læs anmeldelsen her

Er internettet ikke så godt derhjemme, eller mangler du fængende underholdning, som kan holde dig optaget i flere timer? Gratis krigsspil er et meget godt bud på god underholdning. Dette gratis krigsspil følger fps-genren og kan spilles af lærte samt nybegyndere. Krigsspil er gratis og giver både mulighed for dig til at have mange timers underholdning, samt udfordringer, som giver dig lyst til at spille videre.

Eventyr og sjov med missioner

I dette spil mødes virkeligheden og fantasien. Lev dig ind i rollen som en person helt tæt på slagmarken og gennemgå flere forskellige missioner, som inkorporerer ny underholdning i form af nye udfordringer, nye fjender og flere våben. Brug din egen opfindsomhed, skift våben, sådan at du er klar til at tackle hvilken som helst mission. Gradvist vil du finde ud af forskellige strategier, som kan hjælpe dig på slagmarken.

Husk strategi og våben

I det gratis krigsspil skal du kunne tænke strategisk. Flere fjender er ude efter dig, derfor er det vigtigt, at du bruger glidestangskontrollen til at kunne undvige fjendernes skud, enten ved at gå frem eller til siden. I spillet er der også flere forskellige våben, som du selv kan vælge imellem. Disse våben er vigtige for at kunne vinde over fjenden. Du kan nu også benytte dig af den nye sniper eller maskingeværet. Valget er dit.

Grafik af den høje klasse

Krigsspillet er i 3D og har forskellige smukke omgivelser, som er med til at gøre spillet mere realistisk. Du kan bruge spillets radar til at finde fjenden og derfra forberede dig på et angreb. Gratis krigspil er også muligt at kunne spille uden internet, derfor er det nemt for dig at spille, selv i situationer, hvor du mangler forbindelse. Du kan klikke her for at læse mere eller downloade gratis: Læs mere – klik her.