Deal or no deal spil, nu på telefonen

Måske kan du huske det super spændende spil fra fjernsynet, og hvis ikke så kan det bare være, at du har hørt om det. Spillet er nemlig elsket i det meste af verden, da spændingen ved at træffe beslutninger om at bytte en kuffert, hvis indhold man ikke kender for bankens tilbud.

Spil det på din telefon

Deal or no deal har igennem længere tid været meget populært på diverse casino og spil sider, men nu er det også kommet til telefonen, hvor du live kan spille med, mens deltagerne dyster om de mange pengepræmier.

Læs mere herunder eller læs mere – klik her for at downloade spillet nu.

Sådan spiller du

Deal or no deal live følger det ugentlige show på CNBC, der sendes hver onsdag.  Her kan du spille samtidig med deltagerne, og du kan spille sammen med dine venner og bekendte eller andre deltagere rundt om i landet.

Download app’en som fås både til Google play og App Store og log ind. Du får nu muligheden for at deltage løbende under udsendelsen ved at hjælpe deltagerne med at tage beslutninger eller score dine egne points ved at gætte på, hvad deltageren gør. Se hvad banken tilbyder dig af skønne præmier.

App’en integreres med facebook og andet SoMe, så du kan spille med dine venner og din familie, eller du kan spille med andre helt tilfældige spillere, der også har downloadet app’en.

Jo mere du spiller med og ser med i programmet, jo større indsats kan du lave, og jo større chancer har du for at vinde. 

CNBC’s første forsøg

Deal og No Deal Live er CNBC’s første forsøg med en live app, der følger programmet med den kendte vært Howie Mandel. CNBC har allieret sig med det professionelle og prisvindende Endemol Shine Gaming i udviklingen af denne helt nye “spil-med-live-app”.