Anmeldelse af heste spil

Nogle gange kan vi bare have brug for at have et godt, trygt og roligt spil efter en lang og hektisk hverdag. Og hvordan kan vi bedre zone ud end ved at passe vores hest?

I dette gode og sjove heste spil har du for alvor muligheden for at blive en dygtig hestepasser. Læs videre her i anmeldelsen af spillet og find ud af, hvorfor spillet er værd at downloade.

Drømmer du om hest?

I dette heste spil kan du selv passe din egen hest ved at pleje den, give den rette mad i de rette mængder og også rede den og dressere den.

Først skal du vælge din egen hest, og der er heldigvis rigeligt at vælge mellem.

Bagefter skal du træne og dressere din hest, så den kan kvalificere sig til forskellige konkurrencer og mesterskaber.

Gør det sammen

Du kan med fordel spille sammen med dine venner, veninder eller familie online, og I kan på den måde hjælpe hinanden ved at passe hinandens heste.

Det er derfor et godt spil at spille sammen, og I kan hygge jer rigtig meget med det.

Det svarer lidt til en online Tamagotchi, som du nu kan deles om at passe med dine venner.

Ligesom en ægte hest

Ligesom en ægte hest har din egen hest brug for de rette forhold og behandling for at trives godt. Der skal derfor en del dedikation til, og du kommer ikke til at kede dig, mens du spiller dette underholdende heste spil.

Grafikken er rigtig god, og der er virkelig fokuseret på de forskellige detaljer. Ikke kun hos hesten, men også på græsplænerne, og de andre steder den kan være.

Dette heste spil kan også være en god indledning til børn, der interesserer sig for heste, da de kan lære nogle vigtige og basale ting om hestenes pasning. Læs mere – klik her.