Lav en kyssetest og se hvilken type du er

Hav det sjovt med dine venner eller din kæreste denne sommer. Lav en kyssetest, som sætter ord på dine kysseevner. Find ud af hvor meget passion, romance og erfaring, der ligger i dine læber. Du kysser blot de store røde læber på skærmen, og så får du en vurdering. Tør du? Så læs mere – klik her.

Hvis parforholdet mangler lidt spice

Der er mange måder at pifte de kedelige hverdage op på. Denne app er en af dem. Du downloader blot til din telefon. Man kan for eksempel tage et kig på, om der er ligevægt i forholdet ved at gøre det selv, og så kan man få sin partner til det.

App’en kan også findes frem til hede aftner, hvor man lige vil starte med et lille kys. Hvis man ikke har en kæreste eller bare ikke har kysset før, kan man stadig bruge app’en. Så kan man øve sig, til man en dag finder den helt rette. Se din udvikling på app’en.

Tag spillet med til festen

Da man var barn, legede man ofte S, P eller K, og de fleste drømte om, at det mundede ud i kys. I stedet for at sidde og vente på den rette konsekvens, kan man blot hive sin telefon frem og afprøve kyssespillet. Hvis man selv starter med at prøve testen, vil de andre til festen med garanti være med!

Det er lige et spil for de konkurrencemindede mennesker, da du får en score på forskellige parametre. Hvis din procent er lavere, end du kunne tænke dig, så må du ud at kysse, og så kan du tage testen igen, for at se om du er blevet bedre.

Hvem drømmer ikke om hede kys? Tjek hvor god du er med en kyssetest.