Fordriv tiden med kinaskak

Mange bruger fritiden på at se film eller serie, men hvis man skal forsøge at fordrive tiden lidt anderledes med skærmen, så er kinaskak et rigtig godt alternativ. Det er et nemt og sjovt spil, som enhver kan gå i gang med.

Hvordan spiller man det?

Kinaskak er et nemt og lige til spil at gå i gang med. Der er mange, som har spillet det som børn, men man kan også sagtens spille det online, hvis man er på farten.

Grundlæggende går det ud på, at man skal flytte alle ens brikker fra eget hjørne i stjernen og over i modsatte hjørne. Man har ét træk pr tur, og man kan flytte ens brik i alle retninger. Dertil kan man flytte brikken ligesom i dam, hvor man kan springe modstanderens brikker over og fortsætte så langt, som det er muligt i ét træk. Den første, som får sine brikker over i det modsatte hjørne, vinder spillet.

Du har som sagt både mulighed for at spille det i den klassiske brætformat, men også online. Hvis du gerne vil vide mere om det, så læs mere – klik her. Det er lige så sjovt som den klassisk udgave, og du vil sikkert kunne fordrive tiden godt.

Derfor er det sjovt

  • Nemt og tilgængeligt spil
  • Simple regler
  • Du kan spille det overalt
  • Alle aldre kan spille med

Alle kan spille med

Uanset om man spiller online eller fysisk, så kan alle aldre være med i spillet. Det er et nemt og meget tilgængeligt spil at gå til, og det kan derfor også være et godt spil at lære ens børn.

Det er også muligt at finde steder online, hvor man kan spille mod hinanden, så det bliver en familieaktivitet. Dertil er det nemt at hive frem i bilen, hvis børnenes opmærksomhed skal afledes lidt.