Test dine evner med dette dragespil

Har du det, der skal til for at redde en by imod onde kræfter i dette simulationsspil? Du kommer til at være byens beskytter i form af en ildspyende drage, der helt klart vil sætte dine spilleevner på prøve. Dette dragespil udfordrer dine evner, hvor du er i fuld kontrol over skabningens bevægelser på en sjov og lærerig måde. Hvis det allerede lyder som en opgave for dig, så læs mere – klik her.

Byg dit liv op helt fra bunden

Spillet tilbyder en god kombination af strategi, action og mystik. Her skabes dit helt eget og unikke plot, der får konsekvenser for, hvordan du vil klare dig. Du får muligheden for at bygge din egen by op omkring gårde, butikker, private hjem og eventyrlige skabninger. Du får lov til at indsamle drage æg, der sætter et nyt og anderledes præg på relationsdannelsen til spillets karakter.

Ægget skal ruges ud, og du står derfor selv for træningen af din babydrage. Så den kan vokse sig stærk til at beskytte din by mod det onde. Det er dig, der styrer dragen igennem en 3D-simulator, der virkeliggør følelsen af at være et farligt overnaturligt væsen. Spillets HD-kvalitet styrker brugeroplevelsen, og man bliver grebet af følelsen af, at man er dragekongen.

Kæmp mod andre!

Multiplayer funktionen skaber grobund for en konkurrencementalitet som ingen anden. Løb, kæmp, flyv og besejr andre landsbyer fra andre personer. Interaktionsmuligheden, i form af chatsystemet, er med til at gøre oplevelsen sjovere, da man kan udfordre sine venner og bekendte eller tage udfordringen op imod en anden spiller.

Man kan deltage i turneringer, skabe rivaliseringer og opnå store belønninger til din drage og by. Denne funktion kræver, at man har dataforbindelse eller er tilkoblet et Wi-Fi. Heldigvis indeholder dragespillet en offline mulighed, hvor man kan udvikle på sine spilfærdigheder internt.